Forventningsfulle elever, foreldre, lærere og andre ansatte foran det nye skoleanlegget under første skoledag 19. august.

– Det er ikke hver dag man får være med på åpning av et så flott skoleanlegg i så små kommuner.

Det sa Fylkesmann i Oslo og Viken, Valgerd Svarstad Haugland, under den offisielle åpningen av nye Flesberg skole på Stevningsmogen den 4. september.

– Det er flott å se hva Flesberg har greid å få til med blant annet hjelp av nabokommunen, og tenk så miljøbevisste man har vært her. Dette ser bare helt fantastisk ut, sa en begeistret Fylkesmann.

– INNHOLDET SOM ER VIKTIGST
Skolen ble tatt i bruk for først gang under skolestart 19. august da rektor Anne Mette Aaby ønsket velkommen til forventningsfulle elever, foreldre og ansatte.

– Det er et kjempeflott bygg, men det er innholdet som er viktigest. Det innholdet skal vi nå skape sammen med elevene slik at vi får til god læring og utvikling, sa rektoren.

Selve åpningen av ”Skattekista” skjedde i regi av ordfører Oddvar Garaas, og både han og rådmann Jon Giæver Pedersen er naturlig nok svært så stolte over kommunens splitter nye skoleanlegg.

IMPONERTE INNBYGGERE
– Ja, jeg er utrolig stolt over å vise fram bygget, og tilbakemeldingene er jo bare helt fantastiske. Men den største og fineste tilbakemeldingen er jo å se i øynene på alle de ungene som nå tar anlegget i bruk, uttalte rådmannen.

Og også Flesberg kommunes eldre garde var imponert over anlegget som bygdas unge nå kan boltre seg på. – Dette er mye, mye bedre en jeg kunne forventet. Trodde ikke det skulle blir så bra, sa en imponert Mari Kofstad.

Fylkesmann i Oslo og Viken, Valgerd Svarstad Haugland, var imponert over hva en liten kommune som Flesberg har fått til.

Endelig kunne barna i Flesberg ta i bruk det nye flotte skoleanlegget.

Rådmann Jon Giæver Pedersen er utrolig stolt over nye Flesberg skole og alle de gode tilbakemeldingene han fikk under den offisielle åpningen 4. september.