Torsdag 3. mai klokken 18.00 blir det åpent informasjonsmøte om Flesberg skole 2019 på Lampeland Hotell. Vi håper mange tar turen for å høre om den spennende byggeprosessen vi nå står foran.

Akkurat nå er det full fart i anleggsmaskinene på Stevingsmogen. Grunnarbeidene for ny skole, idrettshall og svømmehall går sin gang.

På bildene i denne saken ser dere hvordan det så ut på byggeplassen fredag 27. april.  Bildene er tatt med kameraer som er montert på byggeplassen for å kunne følge, og dokumentere fremdriften

Flesberg kommune er stolte av dette flott prosjektet som har fått navnet ”Skattekista”, og vil gjerne fortelle om fremdriften i jobbingen på Stevingsmogen.

Alle som ønsker er velkomne til informasjonsmøte på Lampeland Hotell torsdag 3. mai klokken 18.00 – 19.30

Under dette møtet vil det bli innlegg fra ordfører Oddvar Garaas og rådmann Jon Gjæver Pedersen. Det blir også en omfattende presentasjon av hvordan skoleanlegget blir seende ut. Den presentasjonen står arkitektene for. I tillegg vil oppvekstsjefen i Flesberg si noen ord om at to skoler etter hvert blir én, vi vil også få høre om rollen til byggherre Kongsberg kommunale eiendom, og få en oversikt over fremdriftsplanen fra entreprenøren Backe Stor-Oslo.

Flesberg skole 2019 skal stå ferdig til skolestart høsten 2019.

Velkommen til en innholdsrik kveld med et spennende anlegg i fokus.